Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La plaça dels Carros torna a acollir la Revetlla de Sant Joan del Barri del Port

La nit arrencarà a les 21:30h per tots aquells veïns i veïnes que vulguin sopar a la fresca a la plaça portant-se el sopar de casa

La plaça dels Carros de Tarragona s'omplirà de gent la Nit de Sant Joan La plaça dels Carros de Tarragona s'omplirà de gent la Nit de Sant Joan AV BARRI DEL PORT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Juny 2019 17:44

La nit del proper diumenge 23 de juny, la Plaça dels Carros de Tarragona serà escenari un any més de la Revetlla de Sant Joan del Barri del Port.

Organitzada per l'Associació de Veïns del Port i l'Associació d'Empresaris BaixaTGN, la nit arrencarà a les 21.30h per tots aquells veïns i veïnes que vulguin sopar a la fresca a la mateixa plaça portant-se el sopar de casa. L'entitat veïnal tornarà a oferir, únicament sota reserva prèvia i per 3 euros, taules i cadires enviant correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o personalment a la seu del carrer Reial, 9 baixos, tot i que també els veïns poden portar les seves de casa.

Serà a partir de les 23h quan donarà tret de sortida la part festiva i musical de la Revetlla amb servei de bar i dj's per part de Premium Club i Sala Zero, fins la matinada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: