Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament d’Altafulla mantindrà la polivalència del casal La Violeta

El nou govern ha anul·lat la comanda de les butaques fixes feta per l'exalcalde Fèlix Alonso i ha encarregat un estudi per saber quin tipus de seients mòbils serien més adequats

El casal municipal La Violeta, en obres El casal municipal La Violeta, en obres CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juny 2019 21:44

El nou equip de govern de l’Ajuntament d’Altafulla mantindrà la polivalència del casal municipal La Violeta, tal i com s’ha gaudit històricament. Ho ha anunciat aquest matí en una visita d’obres que han dut a terme els coalcaldes d’Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas, amb tècnics municipals, responsables de l’empresa constructora i l’arquitecte responsable del projecte executiu.

La coalcaldessa Alba Muntadas ha avançat que el nou equip de govern ha anul·lat la comanda feta per l'anterior govern de Fèlix Alonso de les butaques que havien d’instal·lar-se de manera fixa a la platea, al mateix temps que ha encarregat un estudi per analitzar quin tipus de seients mòbils serien els més adequats.

Muntadas també ha volgut deixar clar que els treballs continuaran tal i com s’havien previst fins ara, i que a partir d’ara, s’obre aquesta fase d’estudi i anàlisi dels tècnics municipals, empresa constructora i arquitecte del projecte executiu perquè s’avaluï la metodologia mòbil més idònia per disposar els seients de manera que permeti la polivalència de la sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: