Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Emocions’, la mostra fotogràfica dels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut El Morell

La mostra es podrà visitar, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, fins al 19 de juny

L'exposició es podrà visitar fins aquest dimecres, 17 de juny L'exposició es podrà visitar fins aquest dimecres, 17 de juny AJUNTAMENT EL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Juny 2019 17:03

Les emocions són l’eix conductor de l’exposició fotogràfica que es pot veure aquests dies a la sala d’actes de l’Ajuntament del Morell. Es tracta del resultat del treball que han fet, al llarg de tot el curs, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut El Morell dins de la matèria d’Educació Visual i Plàstica. Coincidint amb el final del curs acadèmic, la mostra és el colofó a mesos d’aprenentatge i, alhora, una oportunitat d’ensenyar a familiars, amics i ciutadania en general, els seus dots artístics i la visió particular de cadascun dels joves sobre la temàtica central d’enguany, les emocions.

Les obres posen de manifest la bona feina dels alumnes, que han capturat diversos instants amb les seves càmeres o telèfons mòbils. A més, en finalitzar la mostra, els nois i noies es queden amb les fotografies com a record de l’activitat i del seu pas pel centre educatiu morellenc.

La mostra, que rep el suport de la regidoria d’Ensenyament i la de Cultura, Festes i Joventut, es va inaugurar el passat dijous i es podrà visitar fins aquest dimecres 19 de juny, en horari d’oficina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: