Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lliuren els guardons del VI Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona

En total, s'han presentat 31 treballs i hi han participat 12 centres educatius del territori

Lliurament dels guardons del VI Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona Lliurament dels guardons del VI Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 14 Juny 2019 17:30

Aquest dijous 13 de juny es van lliurar els guardons del VI Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona. A l’acte hi van assistir, Jean Marc Segarra, director dels serveis territorials d’Ensenyament a Tarragona, Gabriel Mas, en representació del Port de Tarragona, i Rosa Maria Codines com a presidenta del jurat del Premi, així com la resta de membres del jurat.

El certamen està organitzat pel Port de Tarragona, conjuntament amb els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, va adreçat a alumnes del primer i segon cicle d’ESO, així com als alumnes de Batxillerat, o alumnes que vulguin fer les redaccions en llengua anglesa, tots en edat equivalent als cicles educatius, i té per objectiu promoure l’ús literari del català i de l’anglès als instituts i centres de Formació Professional del Camp de Tarragona.

El jurat del premi, format per docents designats pels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona i membres del Port de Tarragona ha valorat positivament la qualitat dels 31 treballs presentats i hi han participat 12 centres educatius.

                                 Aquests han estat els treballas guanyadors: 

guanyadors Narrativ Curta Port 2019

Així mateix el jurat ha considerat convenient, com en anteriors edicions, ampliar el nombre de treballs a publicar a 10, a banda dels 8 guanyadors. L’edició digital del VI Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona es farà pública pròximament i es podrà descarregar gratuïtament des de la pàgina web del Port de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: