Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

TeclaSmit dona veu als personatges femenins de Shakesperare

El grup teatral representarà 'Ricard III' aquest dimecres 12 de juny, a les 19h, a la Biblioteca Pública de Tarragona

Imatge d'arxiu del cicle 'Instants de Teatre' a càrrec del grup teatral tarragoní TeclaSmit Imatge d'arxiu del cicle 'Instants de Teatre' a càrrec del grup teatral tarragoní TeclaSmit ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Juny 2019 08:35

Després de la bona acollida dels 'Instants de Teatre' que van tenir lloc els passats mesos d’octubre a gener, TeclaSmit segueix el seu itinerari interpretatiu endinsant-se en l’univers d’un dramaturg imprescindible: William Shakespeare.

Aquest dimecres 12 de juny, a les 19h, a la Biblioteca Pública de Tarragona, podrem gaudir de 'Ricard III' , a través dels seus personatges femenins: parlen les Ladies. Aquesta representació és el resultat del Taller d’Interpretació Escènica de Text (TIET), que de manera continuada organitza TeclaSmit. És una activitat destinada a l’aprofundiment de la interpretació (text) actoral i a la iniciació i formació per a qui comença. Es du a terme durant tot l’any, en períodes opcionals de 4 o 5 mesos en que es treballa tècnicament el personatge d’una obra. El taller és obert a tothom.

Els personatges de l'obra seran: lady Anna, reina Margarida, reina Elisabet, Duquessa de York, Ricard / Montse Romans, Antònia Sabater, Àngels Sabaté, Isabel Bitria, Enric Pérez. L'adaptació  i direcció de l'obra ha anat a càrrec de Sergi Xirinacs.

El col·lectiu de teatre TeclaSmit, integrat majoritàriament per dones, tenia unes ganes irresistibles d’interpretar Shakespeare. Així sorgeix aquest mini cicle: reducció dels dos drames -'Macbeth' (representat el passat 29 de maig) i 'Ricard III'-a partir de la veu de les protagonistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: