Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Los Reyes’, la projecció del Documental del mes al CIMIR de Reus

Es podrà veure aquest dimarts, 11 de juny, a partir de les 19 h

Imatge del cartell de 'Los Reyes' Imatge del cartell de 'Los Reyes' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Juny 2019 17:14

El Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR) programa per a aquest dimarts, 18 de juny, a les 19 h, la projecció de la pel·lícula ‘Los Reyes’, un film de Bettina Perut i Iván Osnovikoff que s'emetrà en versió original en castellà. ‘Los Reyes’ és l'skatepark més antic de Santiago de Xile. Però els veritables reis d'aquesta història són en Fútbol i la Chola, dos gossos que han convertit en la seva llar aquest espai obert ple de patinets i adolescents rebels.

A la Chola li encanta jugar amb pilotes que va trobant pel parc. En Fútbol, el gos més vell, mira a la Chola amb impaciència perquè vol que les deixi caure. Al mateix moment, però fora de quadre, s'escolten les veus dels adolescents parlant de la seva vida i explicant les seves històries, tan aviat còmiques com dramàtiques. El resultat final és una pel·lícula que retrata un microcosmos ben particular vist des del prisma d'una parella de gossos que s'estimen i que viuen envoltats d'insectes, cotxes, motocicletes i adolescents. Totes aquestes dimensions es relacionen per crear una experiència cinematogràfica on es respira un alè de llibertat en un món estressant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: