Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Brickània 2019 torna a atraure 4.000 visitants

Totes les novetats de la cinquena edició del festival de Lego de Montblanc van tenir una gran acollida

El Festival de Lego de Montblanc arriba a la seva cinquena edició El Festival de Lego de Montblanc arriba a la seva cinquena edició MONTBLANC MEDIEVAL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Juny 2019 12:37

La cinquena edició de Brickània ha tornat a ser un èxit de participació. Un total de 4.000 persones han passat pel recinte de l'antiga església i el claustre de Sant Francesc i l'antic hospital de Santa Magdalena. El bon temps ha afavorit que la xifra final  hagi estat lleugerament superior a la de l'any anterior i fa del Festival de Lego de Montblanc un dels esdeveniments amb major capacitat per a desestacionalitzar l'activitat turística. El cap de setmana ha tingut una repercussió positiva en els establiments de comerç i hostaleria en una època tradicionalment fluixa.

El diumenge hi va haver més visitants que el dissabte i s'ha pogut observar que n'hi havien tant de repetidors com dels que hi assistien per primera vegada. El públic, com passa en altres grans cites turístiques com la Setmana Medieval i Clickània, ha estat majoritàriament de proximitat i d'un perfil familiar. Han arribat de Barcelona, de l'àrea metropolitana, la Catalunya Central, de la plana de Lleida, del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

   La cinquena edició de Brickània ha tornat a ser un èxit de participació: 

Brickània 2019 Montblanc

Els visitants han pogut gaudir del ventall de propostes que oferia el festival, moltes deles quals eren novetats respecte les altres quatre edicions. Ha tingut una gran acceptació el joc de pistes, una mena de gimcana que calia fer passejant pel nucli antic de la vila. Enguany ha agafat especial protagonisme l'antiga església de Santa Magdalena on s'hi han realitzat els concursos de creativitat, l'exposició i confecció de mosaics amb peces de Lego, i l'exhibició d'un circuit GBC que ha atret molts curiosos.

A Sant Francesc s'hi podia veure l'exposició d'espectaculars diorames i els més petits van gaudir d'un espai de jocs patrocinat pel Càmping Serra de Prades i de taules plenes de bricks on muntar construccions. Una de les activitats amb més participants han estat les demostracions i els nous tallers de robòtica amb peces de Lego coordinades per Dynamind.

                                                                   Un dels nens premiats en el concurs de creativitat: 

premiat Brickània 2019

Cal destacar el paper dels col·laboradors: molt especialment la brigada de manteniment de Montblanc, els Guies de Montblanc, els col·leccionistes de Lego autors dels diorames, els botiguers especialitzats i els monitors de les activitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: