Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arxiu General de la Diputació de Tarragona obre les seves portes al públic

Amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, es podrá accedir a les entranyes de l’Arxiu General, d’accés restringit, i conèixer de primera mà quina és la tasca diària dels arxivers

Imatge de les prestatgeries de l'Arxiu General de la Diputació de Tarragona Imatge de les prestatgeries de l'Arxiu General de la Diputació de Tarragona CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Juny 2019 10:25

L'Arxiu General de la Diputació de Tarragona obrirà les seves portes i oferirà visites guiades gratuïtes aquest dijous 6 de juny. És una oportunitat per descobrir aquest equipament, d’accés restringit, amb motiu del Dia Internacional dels Arxius que se celebra el 9 de juny. Els assistents a les visites podran conèixer de prop les diferents tasques que s'hi duen a terme i el tipus de documents que es conserven en aquest espai.

Durant les visites, que es duran a terme entre les 10 h i les 12 h, els assistents podran comprovar les condicions ambientals en què es conserven els documents, coneixeran les tasques que es realitzen a l'Arxiu i quin tipus de documents s'hi guarden. També tindran l'oportunitat d'accedir a espais on es conserven els fons documentals i que normalment són d'accés restringit, més de 6.000 metres lineals amb sis dipòsits climatitzats on es custodia el fons documental de la Diputació, que data de mitjans del segle XIX. Per participar-hi, cal inscriure's prèviament trucant al 977 54 76 62 o bé contactant per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’Arxiu General

L'Arxiu General de la Diputació de Tarragona va inaugurar la seva seu actual, al carrer Vila-seca de la Canonja, l'octubre del 2013. L'Arxiu conserva un gran fons documental propi de la Diputació de Tarragona, així com partitures musicals de mossèn Salvador Ritort i Faus, fotografies històriques dels diferents municipis de la demarcació, publicacions i diaris antics i també informació de caire confidencial com ho són els registres referents als nens i nenes acollits per la Beneficiència entre 1843 i 1992.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: