Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els concerts d’estiu posen punt final al curs de l’Escola de Música del Morell

Les actuacions es faran de dimarts 4 a divendres 7 de juny al Teatre-Auditori

El Cor Piula actuarà el divendres 7 de juny El Cor Piula actuarà el divendres 7 de juny CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Juny 2019 17:26

Un anys més, els concerts d’estiu de l’Escola de Música del Morell posaran punt final al curs acadèmic demostrant els coneixements obtinguts per part de l’alumnat. Així, des del dimarts 4 al divendres 7 de juny, l’escenari del Teatre-Auditori del municipi veurà passar pràcticament tots els alumnes del centre morellenc.

La primera actuació serà aquest dimarts 4 de juny, a les 19 h, amb el Grup-Tradi, Cambra Clàssica i els alumnes de Tallers. L’endemà, dimecres 5 de juny, també a les 19 h, serà el torn dels grups instrumentals, la Red Bek i el Cor Mallerenga. Al final d’aquest concert, es realitzarà el lliurament de diplomes a aquells alumnes que hagin acabat el Nivell Elemental a l’escola.

El dijous 6 de juny, tindrà lloc un concert molt especial. Finalment, a les 15.30 h i en un sol passi, els assistents podran gaudir de la cantata ‘El dofí i la lluna’, que interpretaran els alumnes de 5è de primària de les escoles del Morell, Vilallonga del Camp i la Pobla de Mafumet, juntament amb els Pizzicats, l’AdultGroup i alguns professors. També dijous, però a les 19:30 h, hi haurà el concert dels alumnes de piano, que per un cop a l’any podran sentir-se pianistes professionals amb un gran escenari i un piano de cua.

Finalment, el divendres 7 de juny, a les 18 h, actuaran el Cor Piula i el Cor Cuereta, mentre que a les 19:30 h, posaran la cirereta a tota la setmana el grup de Corpussió Percoral, el TeenGroup i més alumnes de Tallers.

Una setmana molt musical per tancar el curs 2018-2019 i donar pas a les vacances, fins al mes de setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: