Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’aula de cant de l’Escola de Música de Valls presenta el musical ‘El Petit Príncep’

Serà el pròxim dimecres, 29 de maig, a les 19:30 h, al Teatre Principal

Imatge de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls Imatge de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Mai 2019 09:02

L’aula de cant de l’Escola de Música Robert Gerhard de Valls commemorarà els 75 anys de la mort de l'escriptor Antoin de Saint-Exupéry amb la representació musical de la seva obra cèlebre, ‘El Petit Príncep’. Serà el pròxim dimecres, 29 de maig, a les 19:30 h, al Teatre Principal, en una única representació.

‘El Petit Príncep’ és una història plena de reflexions filosòfiques i crítiques a la societat, i aplicables al dia d’avui, que es va publicar per primera vegada el 1943. La música original és de Manu Guix.

L'aula de cant, coordinada pel professor Eloi Fort, està formada per 22 alumnes i porten tot el curs preparant aquesta activitat. L'acompanyament instrumental anirà a càrrec d'un dels combos de l'escola que ha preparat especialment aquestes obres pel projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: