Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La pel·lícula 'SuperLópez' arriba dissabte al Convent de les Arts d'Alcover

Basada en les aventures del personatge creat pel dibuixant Jan, 'Superlópez' arriba a les pantalles en el marc del 'Cicle Gaudí'

Fotograma de la pel·lícula 'SuperLópez' Fotograma de la pel·lícula 'SuperLópez' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 24 Mai 2019 17:22

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest dissabte 25 de maig, a les 19h, la projecció del film 'SuperLópez', basada en les aventures del personatge creat pel dibuixant Jan. 'SuperLópez' arriba a les pantalles del 'Cicle Gaudí' de la mà de Javier Ruiz Caldera. Aquesta és una comèdia-acció que es va estrenar el novembre del 2018 i que compta amb els actors i actrius Dani Rovira, Alexandra Jiménez, Maribel Verdú, Julián López i Pedro Casablanc.

Està clar que tota llegenda té un començament, però a en Jan, un dels il·lustradors més importants del nostre país, se li va oblidar explicar-nos el de Juan López, la paròdia castissa de 'Superman'. Quan va descobrir els seus poders? D’on ha tret aquestes malles o per què es va convertir en un heroi? Aquestes són algunes de les preguntes que Javier Ruiz Caldera en la direcció i Borja Cobeaga i Diego Sant Josep en el guió, estan disposats a resoldre a ‘Superlópez ‘, una comèdia sense masses superpoders.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades.

Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: