Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El tarragoní Paco Enlaluna s'estrena com a guionista d'una pel·lícula de Berlanga

El músic també ha estat l'autor d'una cançó de la BSO de la pel·lícula 'Visca la vida' ('Viva la vida'), que s'estrena avui als cinemes / A Tarragona es projectarà a Les Gavarres, del 24 al 30 de maig

Paco Enlaluna també interpreta el paper d'un metge forense poc ortodox a la pel·lícula 'Visca la vida' Paco Enlaluna també interpreta el paper d'un metge forense poc ortodox a la pel·lícula 'Visca la vida' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 24 Mai 2019 08:23

Aquest divendres 24 de maig s’estrena als cinemes de l'Estat espanyol el llargmetratge 'Visca la vida' ('Viva la vida') dirigit per José Luis García Berlanga. El tarragoní Paco Enlaluna, (Francisco Ortega), és coguionista de la pel·lícula junt al mateix Berlanga. La idea original és de Alicia Luna (guanyadora d’un Goya per 'Te doy mis ojos'). La preestrena va tenir lloc a València el passat 21 de maig, amb assistència dels productors, equip i protagonistes.

El llargmetratge està protagonitzat per Pablo Chiapella i Laura Romero. Altres actors són Guillermo Montesinos, Óscar Reyes, Diego Braguinsky, Bruno Tamarit i Lola Moltó. Les productores de la pel·lícula son les valencianes Voramar Films i Trivision. El film es va rodar íntegrament a València i la versió original és en llengua catalana (valencià), 'Visca la vida', i s’ha doblat al castellà.

Paco Enlaluna, a més de guionista, és autor d’una cançó de la banda sonora amb el mateix nom, 'Viva la vida', cançó que s’ha fet servir en la promoció de la pel·lícula, junt al tema escrit per Lidia Carmoma (filla de Antonio Carmona, Ketama). A més, Paco interpreta també un personatge de repartiment: un metge forense poc ortodox.

A Tarragona, el llargmetratge és projectarà als cinemes Les Gavarres, del dia 24 al 30 de maig a la sessió de les 16:30h.

Pròxims projectes 

Paco Enlaluna es guionista, compositor i actor. Recentment ha escrit, dirigit i composat la banda sonora del curtmetratge multipremiat 'Croquetas para el minstro'. El dia 7 de juny entra a rodar el seu següent llargmetratge, 'El síndrome inverso Ebenezer Scrooge', dirigit per Sergio Sanus. En ell ha treballat com a coguionista junt amb el director, serà el responsable de la banda sonora i d’un dels personatges protagonistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: