Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola de Música de Valls acull un intercanvi d’alumnes amb l'EMM Can Ponsic de Barcelona

Els alumnes de l’escola barcelonina arribaran el dijous 30 de maig

Els alumnes de l'EMM Can Ponsic de Barcelona arribaran el dijous 30 de maig Els alumnes de l'EMM Can Ponsic de Barcelona arribaran el dijous 30 de maig CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Mai 2019 16:57

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls acollirà, el pròxim dijous 30 de maig, alumnes de l'EMM Can Ponsic de Barcelona. Es tracta de la primera part d’un intercanvi en el marc del qual l'escola acollirà un petit grup d'alumnes que treballen l'instrumental Orff. Per la banda vallenca, el centre ha previst que en el projecte hi treballin alumnes de llenguatge, d'Orffestra i de cor, tant el cor de nivell bàsic com el cor modern.

Els alumnes de Can Ponsic arribaran al matí i faran un assaig a l'escola. Després de conèixer la vila i dinar al parc, a la tarda tindrà lloc un assaig comú amb tots els participants i a les 19 h oferiran un concert a la sala d'actes de l'escola Eugeni d'Ors. Cada agrupació presentarà unes obres i, finalment, interpretaran les peces comunes que hauran treballat el mateix dia.

Can Ponsic és una de les escoles municipals de música de Barcelona i un dels seus trets identificatius és la pràctica dels instruments Orff. En aquesta ocasió, els alumnes participants vindran acompanyats dels professors M. Josep Hurtada i Eduard Sobrado. Per la banda de la Robert Gerhard, Mireia Besora és la mestra responsable de l'intercanvi i dels grups que hi participen, juntament amb Eloi Fort i Gemma Batalla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: