Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Macbeth’, de Shakespeare, a la Biblioteca Pública de Tarragona

Serà de la mà del col·lectiu de teatre TeclaSmit, el pròxim dimecres 29 de maig

L'activitat tindrà lloc a la Biblioteca de Tarragona L'activitat tindrà lloc a la Biblioteca de Tarragona CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Mai 2019 13:57

El col·lectiu de teatre TeclaSmit s’endinsa en l’univers del dramaturg William Shakespeare amb el cicle Shakespeare’s Ladies, en el marc del qual, el pròxim dimecres 29 de maig, es donarà veu a la coneguda obra ‘Macbeth’, a través del seus personatges femenins. Serà a la Biblioteca Pública de Tarragona, a partir de les 19 h. És un taller obert a tothom. L’obra serà interpretada per Xesca Arqués, Montse Sans, Cinta Ramon, Carme Carles, Isabel Bitria, Tere Torija, Arga Sentís, Carme Ponce, Agnès Martí, sota la direcció de Sergi Xirinacs.

Les representacions teatrals que es podran veure són el resultat del ‘Taller d’Interpretació Escènica de Text’ (TIET), que de manera continuada organitza TeclaSmit. És una activitat  destinada a l’aprofundiment de la interpretació actoral, com també a la iniciació i formació per a qui comença partint de zero. És una activitat que es du a terme durant tot l’any, en períodes opcionals de quatre o cinc mesos, i es treballa tècnicament el personatge d’una obra.

En aquest sentit, el pròxim 12 de juny, es donarà veu a l’obra ‘Ricard III’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: