Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acte de reconeixent a Francesc Bonastre i Bertran, a Montblanc

El Museu de Montblanc (Casal Josa) acollirà aquest diumenge 19 de maig, a les 12:30h, l'acte de reconeixement d'aquest musicòleg i compositor montblanquí

Francesc Bonastre, quan va rebre el títol de fill predilecte de Montblanc, l'any 2014 Francesc Bonastre, quan va rebre el títol de fill predilecte de Montblanc, l'any 2014 ARXIU / RÀDIO MONTBLANC
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Mai 2019 12:53

El proper diumenge 19 de maig, a les 12:30 h, a la sala d’actes del Museu de Montblanc (Casal Josa), se celebrarà l'acte de reconeixement a la trajectòria professional i a la dedicació permanent a la cultura, de Francesc Bonastre i Bertran, musicòleg i compositor montblanquí. L'acte serà presentat per Josep Gomis Martí, president de l'entitat i amic d'en Francesc.

A continuació, s'oferirà l'audició de l'oratori 'Corona d'Estels', composat per en Francesc Bonastre, en honor de la Mare de Déu de la Serra i es projectaran imatges de la vida i professional i artística de l'autor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: