Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu de Valls es convertirà en l'escenari d'un robatori a través d'una visita teatralitzada

La visita interactiva, una actuació musical i un tast de vins de la DO Tarragona seran les activitats de la 'Nit dels Museus', aquest dissabte 18 de maig, a partir de les 22h i fins a la matinada

El Museu de Valls es transformarà dissabte en un escenari policíac i de crim, amb una visita teatralitzada i interactiva, en la que els visitants seran part activa de la investigació del robatori d'una de les peces de la col·lecció El Museu de Valls es transformarà dissabte en un escenari policíac i de crim, amb una visita teatralitzada i interactiva, en la que els visitants seran part activa de la investigació del robatori d'una de les peces de la col·lecció CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 17 Mai 2019 11:14

El Museu de Valls ja ho té tot a punt per celebrar, un any més, el Dia Internacional i la 'Nit dels Museus', que coincidiran aquest any en el calendari, aquest dissabte 18 de maig. Serà la tercera edició d'aquesta commemoració a la ciutat, i per això, el Museu de Valls obrirà les seves portes de manera intensiva i comptarà amb diverses activitats totes elles gratuïtes.

Un taller didàctic infantil pel Dia Internacional dels Museus

Els actes començaran la tarda de dissabte amb una visita infantil, a mode de taller didàctic, pensada per a nens d'entre 7 i 12 anys. La visita, que dialogarà amb la mostra exposada al centre, jugarà amb el joves visitants tot fomentant l'associació d'idees a les imatges, la imaginació en el procés creatiu i la presa de decisions en grup. L'activitat tindrà lloc a les 18h de la tarda i les inscripcions es poden realitzar al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En aquesta visita el museu comptarà amb la col·laboració de l'Associació de Voluntaris de La Caixa de l'Alt Camp i la Conca de Barberà.

La 'Nit dels Museus': un robatori al Museu de Valls

De cara a la nit, el Museu de Valls es transformarà en un escenari policíac i de crim, amb una visita teatralitzada i interactiva, en la que els visitants seran part activa de la investigació del robatori d'una de les peces de la col·lecció del museu, que haurà tingut lloc uns dies abans. Així, els participants s'endinsaran al museu d'una manera ben diferent a l'habitual, tot seguint el fil conductor d'una història que comptarà amb actors i actrius i diversos escenaris teatrals. Per aquesta visita, que començarà a les 22h i comptarà amb diverses sessions cada 15 minuts fins les 23.30h, també serà necessària inscripció prèvia, que es realitzarà a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En paral·lel a l'activitat al museu, el Passeig del Caputxins serà l'escenari, a partir de les 22.30h, de la vetllada més popular, que comptarà, tal com ja va va succeir l'any passat, amb una actuació musical en directe maridada amb vins de la DO Tarragona.

L'exposició 'Obra de col·lecció. Les adquisicions del Museu de Valls' també es podrà veure la 'Nit dels Museus': 

adquisicions del Museu de Valls

Obertura de l'exposició fins la matinada

Per acabar la jornada, el Museu de Valls obrirà portes a la seva exposició un cop acabada l'activitat teatral. Serà cap a les 23.30h i fins la 1h de la matinada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: