Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de Portes Obertes i activitats gratuïtes al Museu Pau Casals del Vendrell

Serà aquest cap de setmana, 18 i 19 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus 2019

El Museu Pau Casals ofereix jornades de portes obertes i activitats gratuïtes amb motiu del DIM El Museu Pau Casals ofereix jornades de portes obertes i activitats gratuïtes amb motiu del DIM CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 17 Mai 2019 07:40

El Museu Pau Casals organitza, com cada any, tot un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics per tal de commemorar el Dia Internacional dels Museu, que és aquest dissabte 18 de maig. L’equipament ofereix una jornada de portes obertes durant tot el cap de setmana, el 18 i 19 de maig. Així mateix, hi ha programades també activitats gratuïtes per a tots els públics. Tot i això, probablement l’activitat més esperada és la celebració de la Nit dels Museus, que permet visitar el museu gratuïtament fins a les 00h i gaudir d’un concert al jardí a partir de les 21:30 h, en aquesta ocasió amb el grup ‘Les Tres Claus Musicals’, format per alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC).

Pel que fa a les activitats gratuïtes es realitzarà una visita guiada, el dissabte 18 de maig, a les 12h i a les 18h, i una visita teatralitzada, el mateix dissabte, a les 20h, i el diumenge 19 de maig, a les 12h, amb el Ramon, pescador de Sant Salvador i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals.

Totes les activitats són gratuïtes però les places són limitades, a excepció del concert als jardins. Per això, cal reservar prèviament trucant al telèfon 977.684276 o bé enviant un c/e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: