Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les exposicions 'Boira' i 'Julio Antonio' protagonitzen el Dia i la Nit dels Museus en espais de la Diputació

Els actes, el 18 de maig, es concentren al Museu d'Art Modern de Tarragona i al Palau Bofarull de Reus

Les exposicions 'Boira' i 'Julio Antonio' protagonitzen el Dia i la Nit dels Museus en espais de la Diputació CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Mai 2019 17:24

L'exposició 'Boira', d'Andrea Lería, i la mostra sobre l'escultor Julio Antonio, del qual es commemoren els cent anys de la seva mort, són dues de les activitats destacades al Museu d'Art Modern de la Diputació (MAMT) amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, amb activitats també durant la Nit dels Museus. Aquestes mostres es complementen amb tallers infantils i activitats familiars al mateix museu, i visites guiades amb música al Palau Bofarull de la Diputació a Reus.

Les exposicions al MAMT durant el Dia dels Museus es podran visitar de 10 h a 15 h i de 17 h a 20 h, a les sales d'exposicions temporals. Així mateix, el públic també podrà accedir a la resta de sales, on es mostren les col·leccions permanents amb obres de pintors i escultors vinculats al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Al mateix museu, els més petits podran gaudir de l'activitat ‘Treballem al MAMT Pedagògic’, fent les seves creacions inspirades en el 'Tapís de Tarragona', de Joan Miró i de Josep Royo.

Pel que fa a la Nit dels Museus, el MAMT participa, juntament amb altres museus i centres culturals de la ciutat de Tarragona, en l'activitat 'Viatge a la constel·lació Museu', que recorre tots aquests espais. El desplaçament es pot fer en trenet turístic, i cal reservar-ne plaça prèviament a través d’aquest enllaç www.auriga.cat . D'altra banda, a la sala d'actes del MAMT tindrà lloc la videoprojecció 'Paisaje de cristal', de manera periòdica entre les 20 h i la 01 h. Així mateix, de les 21 h a la 01 h, el MAMT Pedagògic acollirà l'activitat familiar 'Fil per randa'. Els assistents al Museu d'Art Modern de la Diputació a Tarragona seran obsequiats amb llaminadures a l'entrada.

D’altra banda, la Nit dels Museus al Palau Bofarull de la Diputació a Reus es durà a terme entre les 19 h i les 00 h. Hi haurà visites guiades cada hora, per descobrir la història d'aquest palau del segle XVIII i admirar la sala Noble, decorada amb pintures de Pere Pau Muntanyà. La Nit dels Museus en aquest espai estarà amenitzada per diversos grups de música de cambra dels alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Reus. En concret hi participaran un quartet de clarinets, un quartet de guitarres i un duet de trombó i piano, de les 20 h a les 21 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: