Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’absurditat d’una guerra en una obra teatral al Vendrell

La representació és demà a les 20.30 h al Teatre Àngel Guimerà

Imatge de l'obra 'Khâlid' que es representarà al Vendrell Imatge de l'obra 'Khâlid' que es representarà al Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 25 abril 2019 11:00

L’obra ‘Khâlid. L’heroi cosmològic’ arriba al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell per transformar en màgia un món il·lògic. La proposta s’ambienta en la guerra de síria i pertany al nou projecte ‘(Off)’ Temporada del Vendrell. La representació teatral serà demà, divendres 26 d’abril, a les 20.30 h.

La dramaturga i directora Helena Garcia situa a l’espectador a Síria l’any 2017, en una ciutat on ha aparegut la lluna. Khâlid, una nena de 5 anys, lluita per no perdre la innocència enmig de l’entorn en què es troba. El seu nom significa etern, però li van posar abans de saber que era una nena. Les nenes no poden anar a la lluna, ni ser astronautes. Ara una nau es disposa a marxar de la terra, per anar allí on s’acaba el temps i tot és possible.

El muntatge teatral ha estat dues setmanes a la Sala Atrium de Barcelona i ara atura al Vendrell per oferir una experiència íntima i un contacte directe entre públic el repartiment.

L’aforament és limitat i per això es recomana fer la reserva prèvia d’entrades a la regidoria de cultura (La Rambla 24, El Vendrell) o trucant al telèfon 977 665 684, de 10 a 14 h.

‘(Off)’ Temporada

El projecte ‘(Off)’ Temporada és el nou cicle de la Temporada del Vendrell, que inclou 3 espectacles de petit format en els que desapareixen les barreres entre el públic i l’escenari. ‘Rosita’, ‘Khâlid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’ són les tres propostes que compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, les tres amb aforament limitat.

Aquest tipus d’experiència teatral està tenint èxit per diverses ciutats i per això el Vendrell ha decidit incloure-ho en la seva programació. La primera cita fou ‘Rosita’ i va aconseguir un bon resultat, asseguren des de l’Ajuntament.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: