Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira d'Abril de Bonavista acollirà una exposició fotogràfica sobre "l'essència del barri"

L'exposició forma part del projecte 'Bonavista cara B', de l'associació cultural Resistència Bandera Negra, i recull imatges captades al barri entre març i maig de 2018

'Coge la manzana y la tira' és una de les imatges de l'exposició 'Bonavista Cara B' 'Coge la manzana y la tira' és una de les imatges de l'exposició 'Bonavista Cara B' JOSEFINA RION
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 24 abril 2019 18:11

El proper divendres, 26 d'abril, a les 20h, coincidint amb la inauguració de la Fira d'Abril de Bonavista, també es podrà veure l'exposició fotogràfica del projecte' Bonavista cara B', realitzat per l'associació cultural Resistència Bandera Negra. L'exposició estarà distribuïda entre les diverses casetes del recinte i es podrà visitar els mateixos dies d'obertura de la Fira d'Abril, des del 26 d'abril fins al 5 de maig, exceptuant dilluns 29 d'abril i dijous 2 de maig. 

Les fotografies es van prendre entre març i maig de 2018 a Bonavista amb l'objectiu de "captar l'essència" del barri tarrragoní. Aquesta és una de les 10 exposicions que està desenvolupant l'associació, dins del projecte #TarragonaCaraB. Aquest busca descobrir les diferents zones de la ciutat des d'una perspectiva social i antropològica, donant llum a tot allò que resulta invisible pels mitjans.

Tot a punt per la Fira d'Abril

La Fira d’Abril s’amplia i s’allargarà fins a deu dies, del 26 d’abril al 5 de maig, i torna a repetir amb el format de l’any passat amb la participació de sis casetes independents. Aquest va ser un model d’èxit en l’edició anterior, quan van arribar a passar més 40.000 persones per la Fira d’Abril. Tot i això, en el cas de les casetes hi haurà dos dies de descans, el dilluns 29 d’abril i el dijous 2 de maig, encara que les atraccions restaran obertes tots els dies.

La fira estarà ubicada a l’espai d’aparcament del mercat dels diumenges.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: