Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El sisè concurs d'Instagram aterra a la Setmana Medieval de Montblanc

Les fotografies han d’estar penjades entre el 23 d’abril i el 5 de maig, amb les etiquetes #montblancmedieval i #setmanamedieval i seguint els comptes  @montblanc_medieval i de @setmanamedieval

Imatge de l'espectacle de la Llegenda de Sant Jordi de la Setmana Medieval de Montblanc Imatge de l'espectacle de la Llegenda de Sant Jordi de la Setmana Medieval de Montblanc SETMANA MEDIEVAL MONTBLANC
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 18:15

Per sisè any consecutiu, el concurs d’Instagram aterra a la Setmana Medieval de Montblanc. Des d'aquesta setmana, ja està publicada la informació per participar en el sisè concurs de la Setmana Medieval de Montblanc. La iniciativa ha arrelat entre els visitants de la festa aficionats a compartir imatges a través de les xarxes. L'Oficina de Turisme de Montblanc i l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi han redactat les bases per poder participar al concurs i es poden consultar al web municipal i al web de la Setmana Medieval.

Les instantànies han de ser realitzades durant la Setmana Medieval 2019, i penjades a Instagram entre el 23 d'abril i el 5 de maig, amb les etiquetes #montblancmedieval i #setmanamedieval. També cal ser seguidor dels comptes d'Instagram @montblanc_medieval i de @setmanamedieval.

Tres categories i cinc premis

El concurs consta de tres categories: monuments amb el guarniment medieval, esdeveniments propis de la Setmana Medieval on es vegi reflectit l'esperit de la festa, i una per als igers de Montblanc i la Conca de Barberà. Els dies 7, 8 i 9 de maig, a través d’Instagram, es faran les votacions dels cinc finalistes de cada categoria. Els premis per als cinc finalistes de cada categoria són visites guiades a la vila, el nou plànol ‘Passejant per Montblanc’ i lots de marxandatge gentilesa de l'Ajuntament de Montblanc. Tal com es va fer els altres anys, dues fotos especials marcaran l'inici i el final del termini per penjar fotos.

Les cinc edicions anteriors van tenir un gran èxit de participació, tant per la quantitat de fotos etiquetades, unes 2.000 la passada edició, com per la seva qualitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: