Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 1000 alumnes i professors han participat a la Cantata de Sant Jordi a Vila-seca

Els participants portaven una samarreta especial realitzada per a l’ocasió amb la il·lustració d’un follet

La Cantata de Sant Jordi a Vila-seca ha aplegat gairebé 900 alumnes de les escoles de primària del municipi La Cantata de Sant Jordi a Vila-seca ha aplegat gairebé 900 alumnes de les escoles de primària del municipi CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 17:55

La tradicional Cantata de Sant Jordi a Vila-seca, que enguany ha tingut lloc a la Pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports, ha aplegat a gairebé 900 alumnes de segon, tercer i quart curs de les set escoles de primària del municipi, acompanyats d’una orquestra de 50 músics del Conservatori de Música i 85 professors.

Els participants, identificats amb una samarreta especial realitzada per a l'ocasió, han interpretat la cantata ‘El Follet Valen’” amb text de Clara Ripoll i música de Núria Juanet. La narració ha anat a càrrec dels alumnes de l’Escola Miramar, amb la direcció de Maribel Marín, els arranjaments i la coordinació musical de Marc Torres, la presentació i dinamització de Juan Carlos Edo, de la companyia Toc de gresca. A més, en acabar la Cantada, els infants han interpretat la cançó ‘Un drac ferotge’, de Jordi Tonietti, que fa referència a la llegenda de Sant Jordi.

La samarreta de la Cantata, seleccionada en un concurs de dibuix

Cal destacar que la samarreta que han vestit els escolars duu la il·lustració d’un follet, protagonista de la Cantada d’enguany, i va ser seleccionada a través d’un concurs de dibuix dels alumnes de l’Escola Miramar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: