Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarraco Viva es presenta al Museo Arqueológico Nacional de Madrid amb una recreació històrica

Serà aquest dijous, 25 d’abril, amb l’espectacle ‘Tabularium: el Big Data de los romanos’

Imatge de la recreació històrica ‘Tabularium: el Big Data de los romanos’ Imatge de la recreació històrica ‘Tabularium: el Big Data de los romanos’ CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 13:02

El Festival Tarraco Viva es presenta, aquest dijous 25 d’abril, a Madrid al Museo Arqueológico Nacional amb una recreació històrica produïda pel festival i protagonitzada per l’Associació Projecte Phoenix, ‘Tabularium: el Big Data de los romanos’. L'acte de presentació, obert tant a periodistes especialitzats com a públic general, se celebrarà el dijous, a les 19h, a la sala d’actes del MAN.

La recreació històrica amb un desena de personatges en escena i alguns elements de mobiliari, estarà presentada i narrada por Magí Seritjol, director del Festival, i versarà sobre l’arxiu romà. L’activitat és novetat d’enguany i servirà per presentar la XXI edició del Festival Tarraco Viva que estarà dedicat a la ciutat romana i el món urbà al mediterrani clàssic i que se celebrarà del 5 al 19 de maig, a Tarragona.

Aquesta és la segona vegada que el festival es presenta a Madrid, ja que l’any passat el MAN també va acollir una presentació que va gaudir d’una molt bona acollida entre el públic assistent. A més de Madrid, Tarraco Viva també ha estat present a Barcelona. El passat 10 d’abril el CCCB va acollir la presentació en format debat sobre ‘Les ciutats antigues i reflexions contemporànies’.

Les jornades de Tàrraco Viva es van començar a organitzar l'any 1999 com a suport ciutadà a la candidatura de Tàrraco a Patrimoni Mundial de la UNESCO. L'èxit de les jornades va fer que es continuessin organitzant fins a l'actualitat amb un gran nombre de visitants nacionals i internacionals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: