Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

75 participants en el Concurs de relats breus de Sant Jordi 2019 de Valls

L’entrega de premis serà el 27 d’abril a les 11 h al jardí de la Biblioteca Popular de Valls

Imatge d'arxiu de l'entrega de premis del concurs de 2018 Imatge d'arxiu de l'entrega de premis del concurs de 2018 AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 10:28

Valls Jove ha organitzat la dotzena edició del Concurs de relats breus de Sant Jordi i s’han presentat 75 treballs en total. Hi ha quatre categories que se separen per franges d’edat, i la destinada a gent jove d’entre 15 i 25 anys ha estat la que ha rebut més participació.

El proper dissabte 27 d’abril a les 11 h tindrà lloc l’acte de l’entrega de premis al jardí de la Biblioteca Popular de Valls. En cas de pluja, es farà dins de l’edifici. L’actriu vallenca Mònica Rius serà l’encarregada de presentar l’esdeveniment amb la col·laboració de dos joves músics de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. En l’acte es podran escoltar fragments de les obres guanyadores i es llegiran parts de la novel·la ‘Pilar Prim’ de Narcís Oller, perquè amb aquest nom de dona s’ha batejat l’espai urbà de davant la Biblioteca Carles Cardó. En acabar el lliurament de premis s’oferirà un refrigeri als assistents.

En el concurs col·laboren diverses empreses locals, com les llibreries vallenques Adserà, Ditec, Roca i Tram, que contribueixen en quatre premis amb un xec regal de 30€. JCA Cinemes Valls ofereix una entrada gratuïta al cinema a tots els participants, i Cossetània Edicions dona llibres per a les persones del jurat.

En aquesta nova edició el jurat està integrat per 12 persones relacionades amb la cultura, la joventut i el català. Aquests són: Albert Oliva (Unió Anelles de la Flama), Àngel Gasol (Institut d’Estudis Vallencs), Carme Leiva (Oficina de Català de Valls), Gerard Caballero (Llibreria Tram), Ivette Queralt (Valls Jove), Jordi de Bofarull (URV), Leila Zamarra (Suite Cor), Marc Ayala (regidor de Cultura), Maria Teresa Tasias (Club de Lectura), Miquel París (Teatre Principal de Valls), Montse Montané (Biblioteca Carles Cardó) i Teresa Guasch (Servei Comarcal de Català).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: