Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sarral celebra amb èxit la Festa de Pubilles

La celebració va tenir lloc aquest diumenge 21 d’abril

Les Pubilles 2019 Les Pubilles 2019 MARTA ARJONA / AJUNTAMENT DE SARRAL
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 09:11

Sarral s’omplia aquest diumenge d’alegria i celebració en motiu de la Festa de Pubilles. El dia donava el tret de sortida a les 11h del matí des de l’Ajuntament de Sarral, amb una cercavila liderada per la Xaranga Tocabemolls que va servir per recollir les Pubilles 2019 a les seves respectives cases. Al recorregut, d’una hora i mitja de durada i que va tenir el seu punt final al mateix lloc d’origen, s’hi van afegir també les autoritats locals, així com les Pubilles sortints.

Seguidament, va tenir lloc l’acte institucional de proclamació de les Pubilles 2019, Gemma Roselló Fontanals (cal Gardela), Florentina Daiana Cotea (de la Mihaela), Laura Lloses Fort (cal Lloses), Verónica Baldelomar Maida (de la Maria Maida), Júlia Parejo Ortega (de la Sònia del Baret), Èlia Sans Rillo (cal Diego) i Maria Entifi Sánchez (de la Nuri). L’acte va anar encapçalat per l’alcalde de Sarral, Josep Amill, que en primer lloc va agrair i acomiadar la tasca de les Pubilles 2018, fent-los un petit obsequi i al·legant que a Sarral, la figura de les Pubilles és essencial ja que els municipis necessiten jovent que s’impliqui en les diferents activitats que es celebren. L’acte finalitzava amb les Pubilles sortints posant les bandes de les noves Pubilles.

Degut al mal temps la festa continuava a la sala recreativa municipal amb una de les novetats d’enguany, l’Exhibició de Sardanes amb la Colla Sardanista Tarragona Dansa i les ja tradicionals sardanes amb la Cobla-Orquestra Maravella. Més tard, a les 18:00h, la sala recreativa municipal s’omplia en motiu de la celebració del Concert de Pasqua, seguit del Ball de Tarda amb la celebració del Ball del Ramallet.

La jornada finalitzava passada la mitjanit, amb el Ball de Gala i Ball de les Pubilles amb l’Orquestra Maravella, que va continuar amb DISCO MÒBIL amb DJ Bleizy i DJ Monxo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: