Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Per Sant Jordi un llibre, una rosa i un vermut de Reus, a Madrid

El Vermut de Reus es promocionarà aquest dimarts 23 d'abril al Centre Cultural Blanquera, seu de la Generalitat de Madrid

El Vermut de Reus es promocionarà, com cada any, el 23 d'abril al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, seu de la Generalitat, amb motiu de la diada de Sant Jordi El Vermut de Reus es promocionarà, com cada any, el 23 d'abril al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, seu de la Generalitat, amb motiu de la diada de Sant Jordi CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 22 abril 2019 11:19

El Vermut de Reus es promociona, com cada any, el 23 d'abril al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, seu de la Generalitat, en el marc dels actes programats amb motiu de la diada de Sant Jordi: “Un llibre, una rosa i un Vermut de Reus”.

De 12:00 h a 14:00 h i de 18:00 a 20:00 h, tots els visitants que comprin un llibre al centre, podran degustar qualsevol de les 8 marques de Vermut de Reus: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp, també rebran informació de la Ruta del Vermut de Reus i dels atractius turístics de la ciutat i se’ls obsequiarà amb una rosa.

Aquesta acció de promoció es fa des del 2014 i l’Agència Reus Promoció li dóna suport tant pel seu interès en la difusió d'un producte gastronòmic de qualitat de la ciutat com pel que suposa pel posicionament de la imatge de Reus com a Capital del Vermut.

Promoció vermut Madrid

Reus va ser a finals del segle XIX la primera ciutat de l’Estat espanyol on es va començar a elaborar vermut, i hi van haver una trentena d'empreses que van produir més de 50 marques diferents. La importància històrica del vermut que es produeix a Reus ha fet que en molts indrets de l’Estat sigui un producte molt reconegut, i especialment a Madrid, una ciutat en la qual el vermut de Reus és molt apreciat i està molt ben valorat. Cal recordar que va ser al 1901 quan va arribar a Madrid el primer vermut de Reus, elaborat per la casa Miró i Tarragó.

La marca 'Vermut de Reus' és una marca registrada des de l'any 2014 i amb una normativa específica creada amb l'objectiu de garantir la qualitat d'aquest producte gastronòmic. Actualment només 3 empreses (Yzaguirre, Miró i De Muller) produeixen «Vermut de Reus» i elaboren les úniques 8 marques que poden utilitzar aquesta marca de referència, seguint les fòrmules originals i la forma tradicional d'elaboració del vermut de Reus: Yzaguirre, Miró, Iris/De Muller, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: