Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Diada de Sant Jordi a Alcover

Presentacions de llibres, espectacles infantils, musicals, recitals i les tradicionals parades de llibres i roses donen color al programa del Sant Jordi alcoverenc

La plaça Nova serà un any més el centre neuràlgic de les activitats del Sant Jordi alcoverenc La plaça Nova serà un any més el centre neuràlgic de les activitats del Sant Jordi alcoverenc ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 21 abril 2019 12:31

Una desena d’actes culturals i festius s’han organitzat al voltant de la festivitat de Sant Jordi a Alcover.

Els actes van arrencar el passat 12 d’abril amb la presentació del llibre 'Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures' de l’autor Sergi Sol, organitzat per ERC d'Alcover.

El proper dimarts 23 d’abril, dia central de la festivitat, la plaça Nova i els carrers de la vila s’ompliran, durant tota la jornada, de les tradicionals parades de libres i de roses. A la tarda, a partir de les 16:30h, el gegant Pere Voltor anirà a recollir els infants a la sortida de l’escola per acompanyar-los en cercavila, fins la plaça Nova, per gaudir d’un berenar. A les 17h, Ca Cosme acollirà l’acte cultural del col·lectiu de Dones amb la lectura de fragments del llibre 'Cròniques de la veritat oculta' de Pere Calders, i de l’esquetx teatral i actuació de la Coral Estela.

          Imatge d'arxiu de la Diada de Sant Jordi a Alcover del 2018: 

Sant Jordi Alcover 2018

A les 17:30h, la plaça Nova serà l’escenari de l’actuació musical a càrrec de Premium Actors i l’Escola d’Arts Escèniques. Mitja hora més tard, a les 18h, s’ha organitzat l’espectacle per a tots els públics 'Bastian, adaptació de la llegenda de Sant Jordi'. A les 19h, es durà a terme un recital de música catalana amb la soprano Miracle Seguí. I finalment, a les 20h, per cloure els actes centrals de la festivitat de Sant Jordi, els Xiquets d’Alcover faran la seva actuació castellera.

Diumenge 28 d’abril, i per posar punt i final al Sant Jordi 2019 alcoverenc, es farà l’entrega de premis del concurs de Sant Jordi de la Biblioteca Municipal a les 12h.

Per a més informació podeu consultar www.alcover.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: