Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit celebra la Setmana Santa

Entre els actes, destaca la representació de 'La Passió' de Cunit, a càrrec de l'Ateneu Cultural Alba, aquest divendres 19 d'abril, a les 19:30h, al Casal Municipal

La Parròquia de Sant Cristòfol de Cunit La Parròquia de Sant Cristòfol de Cunit ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2019 16:46

Com marca la tradició, la Parròquia de Sant Cristòfol i altres entitats locals organitzen diversos actes religiosos i populars durant la Setmana Santa de Cunit. El primer va ser el Diumenge de Rams, amb la Benedicció de palmes i rams. 

Aquest Divendres Sant, 19 d'abril, els actes es reprendra a les 08 h, pels carrers del Nucli Antic, amb la sortida del tradicional Via Crucis. A les 19.30 h, la Sala del Casal Municipal serà l'escenari de la representació de la 13a edició de 'La Passió' de Cunit, a càrrec de l’Ateneu Cultural Alba de Cunit. El preu de l'entrada és de 3 €  i la taquilla estarà oberta una hora abans de l’espectacle. I a les 22 h, sortirà des de l’Església de Cunit i pels carrers del Nucli Antic, la Processó del Silenci.

Finalment, el dissabte 20 d'abril, a les 20:30h, a la plaça de Sant Cristòfol, s'iniciarà la processó del Foc Nou de Pasqua cap a dins de l’Església.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: