Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marc C. Griso presenta el videoclip del segon senzill de l'EP Naked Soul finalitzat als estudis Abbey Road

El videoclip de 'It will never end' s'ha enregistrat a diferents localitzacions del Baix Camp i les Terres de l'Ebre

Marc C. Griso Marc C. Griso CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2019 13:27

Marc C. Griso presenta el videoclip de 'It will never end', el segon senzill del seu darrer EP Naked Soul i que va finalitzar el passat octubre als estudis Abbey Road de Londres.

'It will never end' és la primera cançó que obre el nou treball de l'artista tarragoní i que compta amb la coproducció de David Palau y Nacho Romero. De fet, Palau -guitarrista habitual de les gires de Joan Manel Serrat, Alejandro Sanz o David Bisbal- és l'encarregat d'interpretar el solo de guitarra elèctrica en aquest mateix track. Després d'un any d'intensa feina al seu estudi ubicat a Cambrils i seguint la linia dels seus treballs anteriors, 'Naked Soul' balla amb els ritmes lounge, chill out i el deephouse buscant la musicalitat i l'elegància dels sons electrònics però sense perdre la mirada a l'escena musical actual. Han acompanyat a Griso en aquest EP la veu d'artistes com Alba Robles, Chipper i Sonia Linares entre d'altres músics del territori.

El videoclip, que ha anat a càrrec d'Acid Factory, s'ha rodat a diferents localitzacions de les Terres de l'Ebre. Així, el Delta de l'Ebre o el municipi de Riba-roja són alguns dels escenaris elegits per l'artista per aquest nou video. Completen les localitzacions Reus i alguns espais del Baix Camp. Els actors Iker García i Eduard Mejías donen vida i format al relat de la cançó.

"No és una cançó que parli de l'amor de forma directa, tot al contrari. Parla de l'amistat, dels pas dels anys i de com -tot i les dificultats i diferències- hi ha persones que vols que formin part de la teva vida i que la relació mai s'acabi, d'aquí el títol de la cançó. Aquesta és una balada en clau electrònica i per tant, la sensació de calma, tranquil·litat i de pas del temps l'hem aconseguida amb les localitzacions de l'Ebre", assegura Griso.

L'artista tarragoní, ara afincat a Cambrils, va acabar aquest EP als estudis Abbey Road de Londres acompanyat de l'enginyer de so Geoff Pesche, guanyador de tres grammys. "Entrar a Abbey Road és una experiència en majúscules ja que és història viva del món de la música i referent per a tots, públic en general i professionals del sector. He après molt durant la meva estada allí i m'he sentit escoltat".

Videoclip de 'It will never end':

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: