Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Més de 200 parades per Sant Jordi als carrers de Tarragona

La Rambla Nova concentrarà el gruix de punts de venda de llibres i roses

Una compradora i una llibretera, l'any passat, sostenint un exemplar damunt d'una pila de llibres a la Rambla Nova de Tarragona Una compradora i una llibretera, l'any passat, sostenint un exemplar damunt d'una pila de llibres a la Rambla Nova de Tarragona ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Cultura ACN
Dijous, 18 abril 2019 12:13

Tarragona disposarà dimarts vinent de 202 parades al carrer de venda de llibres, flors i articles relacionats amb Sant Jordi. Com és habitual, el gruix de l’activitat de la jornada es concentrarà a la Rambla Nova, que aglutinarà 160 parades repartides en diversos trams.

Els espais més propers a l’Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes, institucions, partits polítics, mitjans de comunicació i associacions del tercer sector, mentre que les coques compreses entre el carrer Sant Agustí i el Balcó del Mediterrani es destinaran a entitats.

Les 42 parades restants es repartiran en indrets com els barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau o l’Eixample, entre d’altres.

Publicitat