Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Els centres del MNAT mantenen la programació habitual durant la Setmana Santa

El diumenge 21 d’abril es realitzarà la visita comentada al Teatre romà

La programació habitual continua durant la Setmana Santa als equipaments que depenen del MNAT La programació habitual continua durant la Setmana Santa als equipaments que depenen del MNAT CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2019 17:17

Els equipaments que depenen del MNAT (el Tinglado 4 del Moll de Costa del Port de Tarragona, el Museu i la Necròpolis Paleocristians, la Vil·la romana dels Munts a Altafulla i la Vil·la romana de Centcelles a Constantí) mantenen la programació habitual durant la Setmana Santa.

D’aquesta manera, el diumenge 21 d’abril es realitzarà la visita comentada al Teatre romà, a les 11 h. Es tracta d’una oportunitat per conèixer el Teatre romà i el seu entorn, i recórrer la recreació de la càvea que evoca la potent graderia que tindria el Teatre en època romana i fa comprensible al visitant l’envergadura del monument. Tot seguit, a les 12:30 h, l’activitat es trasllada al Tinglado 4 del moll de costa del Port de Tarragona, on es realitza una visita comentada a l’exposició ‘Tarraco/MNAT’. Aquesta activitat convida a conèixer l’essència de Tàrraco, capital de la província més extensa de l’Imperi, a través d’una selecció excepcional de més de 200 peces del fons del MNAT.

Així mateix, cal destacar que el dimarts 23 d’abril, tots els centres del MNAT oferiran entrada gratuïta a les seves seus, dins dels horaris habituals, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Horaris dels equipaments

Pel que fa als horaris, el Tinglado 4 del Moll de Costa del Port de Tarragona roman obert de 9:30 h a 20:30 h, els dies laborables i de 10 h a 14 h els diumenges i festius. En el cas del Museu i la Necròpolis Paleocristians, aquest resta obert els dies laborables 9:30 h a 13:30 h i de 15 h a 18 h i els diumenges i festius està obert en horari de 10 h a 14 h. Respecte a la Vil·la romana dels Munts a Altafulla, l’horari en els dies laborables és de 10 h a 13:30 h i de 15 h a 18 h i els diumenges i festius de 10 h a 14 h. Per últim, en el cas de la Vil·la roma de Centcelles a Constantí, l’horari és el mateix que a la Vil·la romana dels Munts. En tots els casos, els equipaments resten tancats els dilluns.

Publicitat