Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo acull la presentació d'un llibre i un documental sobre "Lo Vinater"

'El último viaje del Amiral de Kersaint' sobre el vaixell de la Primera Guerra Mundial "Lo Vinater", escrit per Josep M. Castellví, es presenta aquest dimarts 16 d'abril

L'Amiral de Kersaint, conegut a les Terres de l'Ebre com "Lo Vinater", es va enfonsar el 14 de setembre de 1917 i actualment reposa a 11 milles del cap de Tortosa L'Amiral de Kersaint, conegut a les Terres de l'Ebre com "Lo Vinater", es va enfonsar el 14 de setembre de 1917 i actualment reposa a 11 milles del cap de Tortosa SOCIETAT CATALANA DE RECERCA SUBAQUÀTICA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2019 07:36

El president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset presidirà l’acte de presentació del llibre 'El último viaje del Amiral de Kersaint' de Josep Maria Castellví i de la projecció del documental "Lo Vinater" de Lluís Jené". L'acte tindrà lloc aquest dimarts 16 d'abril, a les 19:00h, al Teatret de Serrallo del Port de Tarragona.

Coincidint amb el primer centenari de l’acabament de la I Guerra Mundial, el derelicte de l’Almiral de Kersaint, enfonsat el 14 de setembre de 1917 i que reposa a 65 metres de profunditat, va ser explorat per primera vegada l'any 2012 per descobrir la realitat d’aquell succés ocorregut en aigües del mar de l’Ebre. Els bussejadors de la Societat Catalana de Recerca Subaquàtica (Socres) van localitzar el vaixell in situ i van explorar-lo.

TV3 va emetre un reportatge sobre aquesta exploració, "Lo Vinater" (nom amb què és conegut aquest vaixell a les Terres de l’Ebre), conduït pel mateix autor del llibre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: