Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra obre els actes de la Setmana Santa

Amb la presentació de l'Opuscle s'inicien els actes tradicionals, com la recollida i oferiment del Palmó, la Benedició de Rams, la Processó del Sant Enterrament i la Cantada de Caramelles, entre els actes destacats

Imatge d'arxiu de la Benedicció de Rams, a Torredembarra Imatge d'arxiu de la Benedicció de Rams, a Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 13 abril 2019 10:42

Ahir divendres, al Pati del Castell, va tenir lloc la presentació de l’Opuscle i de la Setmana Santa 2019, a càrrec de Maria Font i Mas, professora agregada i responsable de l’Àrea de Dret internacional privat de la URV. L’acte organitzat per la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra va servir per donar el tret de sortida als actes de la Setmana Santa torrenca.

La professora Maria Font i Mas va ser l'encarregada de presentar l'Opuscle: 

Opuscle Torredembarra 2019

Els actes tradicionals es reprenen aquest dissabte, 13 d’abril, a les 19h, amb la recollida i oferiment del Palmó, per part de la Confraria del Sant Sepulcre. El recorregut que es farà passarà per la plaça Mn. Joaquim Boronat, carrer Antoni Roig, plaça de la Font, plaça de la Vila i carrer Joan Güell.

Pel que fa als actes centrals, es concentraran entre el Diumenge de Rams, Divendres Sant i Diumenge de Pasqua:

Diumenge de Rams, 14 d’abril

A les 9.15 h: Benedicció de Rams, a l’església de Clarà.

A les 10.45 h: Benedicció de Rams, a la plaça del Castell.

A les 12.45 h: Benedicció de Rams, a la plaça Josep Valls Ibern.

Divendres Sant, 19 d’abril

Processó Sant Enterrament Divendres

A les 7 h: Solemne Via Crucis pels carrers de la vila. En finalitzar l’acte, acatament, toc de silenci i adoració a la Creu.

A les 20.30 h: Processó del Sant Enterrament.

Diumenge de Pasqua, 21 d’abril

Cantada Caramelles Torredembarra

A les 12 h: Cantada de Caramelles, pels carrers de la vila.

L'exposició '1968, una mirada fotogràfica de la Processó'

Fins al proper 22 d’abril, la Sala Lluís d’Icart acollirà l’exposició '1968, una mirada fotogràfica de la Processó', obra de Josep Font i Carme Mas, veïns de Torredembarra. La Confraria de la Creu – Armats ha promogut aquesta exposició, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, amb l’objectiu de posar en valor aquest patrimoni i acostar-lo als veïns i veïnes de Torredembarra.

L’horari de visita de l’exposició, és de dilluns a divendres, de 10 h a 20.30 h (accés pel Pati del Castell), i dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h (accés pel camí de l’Era).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: