Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Esports i cultura per Setmana Santa a Altafulla

Es realitzaran diferents activitats del 12 al 23 d’abril

El 5è Vintage Market se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d'abril El 5è Vintage Market se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d'abril AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2019 13:47

L’Ajuntament d’Altafulla ha col·laborat amb diverses entitats del municipi per omplir la Setmana Santa d’actes. Es faran activitats d’esports, cultura, música i cinema des d’avui, divendres 12 d’abril, fins el dimarts 23, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

Aquesta tarda es donarà el tret de sortida amb la inauguració de l’exposició ‘La Setmana Santa d’Altafulla fins al 2000’ a les 20 h al Fòrum d’Altafulla. Es podrà visitar durant tota la Setmana Santa de 18 a 20 h.
A les 21.30 h se celebrarà el concert de música sacra a l’Església de Sant Martí d’Altafulla, amb el Cor Badaveus, un grup vocal de deu persones arrelades al Gaià.

Diumenge 14 d’abril

La programació continua el diumenge 14 amb la Copa Catalana de Bike Trial que organitza el Club Biketrial Costa Daurada de Torredembarra amb l’Ajuntament d’Altafulla. Es preveu la participació de 150 pilots. La prova arrencarà a les 9 del matí al Parc del Comunidor i finalitzarà a les 13.30 h.

Mentrestant, a les 11.45 h es farà la tradicional Benedicció de Rams a l’Eslgésia de Sant Matí.

El mateix dia, se celebrarà un dels altres concerts de música religiosa a les 19.30 h a l’Església de Sant Marí. Es podrà gaudir de l’actuació Àries per a Soprano, Oboè i Clavicèmbal amb Andrea Jiménez, com a soprano; Jesús Ventura, a l’oboè, i Pedro José Rodríguez, al clavicèmbal.

Dimecres 17 d’abril

El Camí de la Creu d’Altafulla celebrarà la seva 19a edició amb un canvi d’escenari i format. Es trasllada a l’Església de Santa Maria, a Baix Mar, on es durà terme una lectura dramatitzada amb música en directe.

Divendres 19 d’abril

El dia més tradicional i solemne comença a les 9 h amb el Via Crucis a Sant Antoni i a les 22 h tindrà lloc la Processó del Sant Enterrament pels carrers i places del nucli històric.

Abans, a les 20 h, es projectarà ‘El Reino’ de Rodrigo Sorogoyen a la Sala Teresa Manero. El preu de l’entrada és de 5 euros i 2 per a socis menors de 25 anys. El film no es recomana a menors de 7 anys.

El Club Marítim d’Altafulla donarà el toc esportiu del cap de setmana amb la competició de la Copa d’Europa de Patí a Vela Júnior i Sènior 2019, des del divendres 19 fins al diumenge 21. L’esdeveniment reunirà a 150 regatistes de tot el continent.

Dissabte 20 i diumenge 21

Les tradicionals caramelles d’Altafulla, a càrrec de la coral Nou Rebrots d’Altafulla, actuaran durant el cap de setmana del 20 i 21 d’abril; el dissabte a les 19h a la plaça dels Vents; i el diumenge a les 12.30 h a la plaça de l’església, i a les 19.30 h a la plaça del Pou.

Per a tots els públics, el mateix cap de setmana, tindrà lloc el 5è Pleamar Vintage Market, amb les actuacions musicals destacades de la Fundación Tony Manero, The Soul Machine i Reggae per Xics.

Dimarts 23 d’abril

El dimarts 23, festa local a Altafulla, se celebrarà la missa votiva i la ballada de sardanes a l’Ermita de Sant Antoni i seguint amb la tradició de menjar la mona al voltant del temple.

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona oferirà una jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts amb motiu de la festa local al municipi.

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, l’espai firal del carrer Marquès de Tamarit albergarà la Fira de Sant Jordi on es preveu una vintena de parades de llibres, roses i diferents articles, acompanyada d’un ampli programa d’activitats culturals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: