Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita teatralitzada ‘Treballant al moll’, aquest diumenge al Museu del Port

També s'inauguren les Jornades de Bonsai 'SOSHUN 2019', amb una exposició que es pot visitar fins al 14 d'abril al refugi 1 del Moll de Costa

Un antic treballador del Port, Baldomero Mallol, ens explicarà com es portaven a terme les estibes a la primera meitat del segle XX Un antic treballador del Port, Baldomero Mallol, ens explicarà com es portaven a terme les estibes a la primera meitat del segle XX PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 11 abril 2019 19:13

Aquest cap de setmana es podrà fer una visita teatralitzada d'un antic treballador del Port, a més de les activitats familiars i les exposicions del Moll de Costa. Com l’exposició de bonsais que s’inaugura avui, l’exposició de la Presa de Jesús, sobre experiències matemàtiques o sobre vaixells, o bé assistir al concert de Tomeu Penya, diumenge, al Teatret del Serrallo.

El proper iumenge 14 de febrer, de les 12 fins a les 12.45 h, dins de l’activitat ‘Diumenges al Museu’, hi haurà la visita teatralitzada ‘Treballant al moll’, on un antic treballador del Port, Baldomero Mallol, ens explicarà com es portaven a terme les estibes a la primera meitat del segle XX. Aquesta és una de les activitats gratuïtes amb reserva prèvia / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

D'altra banda, avui dijous dia 11 d’abril, a les 19.30 hores i al refugi 1 del Moll de Costa, s’inauguren les Jornades de Bonsai 'SOSHUN 2019' amb el mestre Takeo Kawabe i de la XXIII Trobada d’Entitats de Bonsai de Catalunya. És un homenatge a Lluís Amenós, un dels fundadors de l’Associació de Bonsais de Tarragona. Aquestes jornades i exposició de bonsais i suisekis-ikebana (art floral japonès) es podrà visitar fins al 14 d’abril, diumenge. Es faran diversos tallers, matí i tarda.

Concert de Tomeu Penya

Així mateix, aquest diumenge 14 d’abril, a les 19 hores i al Teatret del Serrallo, hi haurà l’actuació de ‘Tomeu Penya en concert’. Tomeu Penya continua la seva carrera amb un nou disc. Dotze cançons totalment noves que ens presenten a un inspiradíssim Tomeu amb el seu particular estil, cançons d’amor i músiques més festives, pinzellades countries, d’arrel i fins i tot un rap, s’intercalen sempre amb la empremta única del cantautor de Vilafranca de Bonany.

Exposicions

I, al Tinglado 1 del Moll de Costa, es pot visitar l’exposició 'Experiències: Matemàtiques' del Museu de Matemàtiques de Catalunya, fins al 16 de juny. I també hi ha activitats familiars d’aquestes experiències matemàtiques, unes activitats familiars dinamitzades dins l’exposició, dissabte 13 d’abril. L’horari és de les 10.30 a les 11.30 h per a nens de 6 a 9 anys, i de les 11.30 a les 12.30 h per a més grans de 6 anys. Cal fer reserva: http:/tiquets.mmaca.cat.

I al mateix Tinglado hi ha l’exposició 'La Presa de Jesús. Passió, Fe i Sentiment', que es pot visitar fins al dia 28 d’abril. Les dues exposicions es poden contemplar de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, i diumenges i festius, d’11 a 14 hores.

Museu del Port

I, al vestíbul del Museu del Port es pot visitar l’exposició 'Compartint la mar amb... els vaixells', de dimarts a dissabtes, de 10 a 14h i de 16 a 19h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h, fins al 9 d’abril. L’entrada és lliure.

A la mostra es poden observar les diverses tipologies de vaixells que podem trobar al Port de Tarragona, des del pesquer al químic, passant pel remolcador. S’hi expliquen els diversos treballs portuaris d’aquests tipus de vaixells.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: