Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reviure el passat del Vendrell a través de la fotografia

Això és el què ofereix el llibre 'El Vendrell desaparegut', un recull fotogràfic de 165 imatges de la ciutat que es presenta aquest dijous al Museu Deu

Portada del llibre 'El Vendrell desaparegut', obra de les autores Anna Sabanés i Àngels Santacana Portada del llibre 'El Vendrell desaparegut', obra de les autores Anna Sabanés i Àngels Santacana CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2019 22:01

Aquest proper dijous 11 d'abril, a les 19.30h, al Museu Deu tindrà lloc la presentació del llibre 'El Vendrell desaparegut', obra de les autores Anna Sabanés i Àngels Santacana i editat dins la col·lecció Catalunya desapareguda de l'Editorial Efadós. En l'acte intervindran Pep Querol, historiador, Elisabet Nogareda, editora i les autores.

Reviure el passat a través de la fotografia. Això és el què ofereix 'El Vendrell desaparegut', un recull fotogràfic de 165 imatges de la ciutat que comprèn un període de cent anys aproximadament. L’objectiu de la selecció és donar a conèixer indrets i costums que han desaparegut pel pas del temps, i descobrir el paisatge urbà en què vivien els nostres avantpassats, des de terra endins fins al mar. Un recorregut en blanc i negre complementat amb peus de fotografia breus que ajuden el lector a contextualitzar i a interpretar un passat ja intangible.

L'Arxiu Comarcal del Baix Penedès ha col·laborat en aquesta edició amb l'aportació de les fotografies que les autores han seleccionat dels fons fotogràfics de l'Arxiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: