Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un taller, un espectacle i un recital a les biblioteques de Montblanc i l’Espluga de Francolí

Són activitats que s’emmarquen en el projecte ‘Biblioteques amb DO’, impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

El projecte ‘Biblioteques amb DO. Lletres i vins 2019’ dedica el mes d’abril a la Conca de Barberà El projecte ‘Biblioteques amb DO. Lletres i vins 2019’ dedica el mes d’abril a la Conca de Barberà ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 08 abril 2019 13:48

En el marc del projecte ‘Biblioteques amb DO’, que dedica el mes d’abril a la comarca de la Conca de Barberà, durant els pròxims dies es realitzaran diverses activitats a les biblioteques de Montblanc i de l’Espluga de Francolí, com un taller, un espectacle de musica i poesia, o bé un recital.

El pròxim dimecres, 10 d’abril, a la biblioteca de Montblanc, a partir de les 17:30 h, es realitzarà un taller de taps de suro pels més petits. En la mateixa biblioteca, el divendres 12 d’abril, a les 19 h,tindrà lloc l’espectacle de música i poesia ‘Estenem l’amor’, amb una degustació de vins de la DO conca de Barberà. Aquest mateix dia, divendres 12 d’abril, però a la biblioteca de l’Espluga de Francolí, de les 10 h a les 15 h, es realitzarà l’activitat ‘De vins i de mots’, a càrrec de David Vila, a més d’un recital de contes amb una xerrada participativa i oberta sobre l’origen de les paraules i les expressions del món vinícola.

‘Biblioteques amb DO. Lletres i vins 2019’

‘Biblioteques amb DO’ és un projecte de dinamització cultural a les biblioteques públiques de Catalunya que pren com a punt de partida la cultura del vi, que aquest 2019 arriba a la setena edició. L’objectiu de la iniciativa és dinamitzar l’espai bibliotecari català amb una proposta innovadora a partir de la cultura del vi, entrecreuat amb la diversitat de les manifestacions culturals, com també posar de manifest el paper de les biblioteques com a dinamitzadores culturals del territori i atraure nous públics als serveis bibliotecaris. Així mateix, el projecte també pretén promoure els fons i serveis bibliotecaris, potenciant les col·laboracions entre els diferents fons i serveis i els agents de l’entorn, especialment amb el sector privat.

El projecte està impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració dels diversos agents culturals i del món del vi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: