Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El film ‘La lluita antifranquista i la transició a la Conca de Barberà’, al Museu de Montblanc

La projecció es podrà veure el pròxim dissabte 6 d’abril, a les 19 h

La projecció es podrà veure a la sala d’actes del Museu Arxiu de Montblanc i Comarca La projecció es podrà veure a la sala d’actes del Museu Arxiu de Montblanc i Comarca CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 05 abril 2019 09:49

L’audiovisual ‘La lluita antifranquista i la transició a la Conca de Barberà’ es projectarà a la sala d’actes del Museu Arxiu de Montblanc i Comarca, el pròxim dissabte, 6 d’abril, a partir de les 19 h. El film recull la memòria dels protagonistes i testimonis dels principals canvis i transformacions entre els últims anys de la dècada dels seixanta i els primers anys de la dècada dels vuitana. La projecció anirà seguida per un debat entre tots els assistents, que serà presentat i moderat pel periodista montblanquí Jordi Cartañà.

‘La lluita antifranquista i la transició a la Conca de Barberà’ és un recull en format audiovisual del testimoni i vivències d’aquells que van tenir un paper protagonista en les principals transformacions entre finals dels seixanta i principis dels vuitanta al territori de la comarca. Aquest projecte està dirigit per Lídia Porcar i Jordi Martorell i és un projecte de l’entitat La Veu jove de la Conca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: