Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 200 alumnes a la 13a Trobada de Corals a Vila-seca

La trobada, que se celebrarà aquest dissabte 30 de març al Conservatori, reunirà joves de les escoles de Cambrils, el Morell, Tarragona, Valls i Vila-seca

Imatge d'arxiu de la Trobada de Corals de Vila-seca Imatge d'arxiu de la Trobada de Corals de Vila-seca CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 16:23

Més de 200 alumnes d'escoles municipals de música i del Conservatori de Vila-seca es donaran cita el proper dissabte, dia 30 de març, a la 13a Trobada de Corals de Nivell Elemental que se celebrarà al Conservatori.

A la trobada es reuniran joves provinents de les escoles de música de Cambrils, del Morell, de Tarragona, l’escola de música Robert Gerhard de Valls i el Conservatori de Vila-seca. Aquest any totes les corals interpretaran conjuntament la cantata ‘Gatonades’ de Jordi Domènech.

La trobada, organitzada pel Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, s'iniciarà a les 10h, amb assajos individuals i conjunts, amb l'objectiu de preparar el concert que començarà, a les 13h, a l’Auditori Josep Carreras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: