Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La guanyadora del Gaudí ‘L’última verge’ dona el tret de sortida al Festival Breus 2019

En la projecció inaugural el públic assistent ha vist tres curts dels més de 40 curtmetratges que es projectaran aquest cap de setmana

El Teatre Bartrina va donar el tret de sortida aquest dijous al Festival Breus 2019 El Teatre Bartrina va donar el tret de sortida aquest dijous al Festival Breus 2019 REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Març 2019 11:53

Aquest dijous al Teatre Bartrina de Reus s’ha donat el tret de sortida al Festival Breus 2019. En la projecció inaugural el públic assistent ha vist tres curts dels més de 40 curtmetratges que s'esperen en els propers dies. 

L’acte ha començat amb unes paraules de la presentadora Anna Priscila Magriñà, periodista i escriptora reusenca, que ha remarcat els curts com una eina més per descobrir noves històries.

També ha parlat el director artístic del festival, que ha aprofitat la seva intervenció per reivindicat els curts com una eina per crear i debatre sobre la nostra societat i ha subratllat la importància de festivals, que permeten el consum d’aquestes peces audiovisuals. A la inauguració també hi ha assistit la regidora de Cultura, Montserrat Caelles.

Després de diversos intercanvis i jocs amb el públic s’han reproduït els tres curts que han inaugurat el programa del Breus 2019. En primer lloc, s'ha projectat el curtmetratge de “9 pasos”, de la ciutat agermanada de Gandia. Tot seguit 'Via Cruxis' ha captivat a l’audiència. El curtmetratge que ha clos la nit, ha estat el guanyador del premi Gaudí 'L'última verge’.

inici Breus 2019

Sobre el festival 

El Festival Breus 2019 està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus, a través de l’Institut Municipal Reus Cultura, i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Diputació de Tarragona.

El director artístic del festival és Sergi Prat, que realitza també la programació juntament amb Eric Motjer. Jeny Montagut és la cap de producció, i compta en el seu equip amb Marta de Muga i Adriana Pérez. Per a més informació, podeu accedir al web del Festival: https://breus.reus.cat/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: