Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo serà aquest cap de setmana el 'Teatret de les Lletres'

En el marc del Dia Mundial de la Poesia, el teatre presenta aquest divendres l'actuació d'Ivette Nadal i Caïm Riba, un recital amb Joan Pons Solé el dissabte i un espectacle infantil el diumenge

Ivette Nadal i Caïm Riba presentaran aquest divendres cançons i poemes per a tothom sota el títol 'Arbres, mars en concert' Ivette Nadal i Caïm Riba presentaran aquest divendres cançons i poemes per a tothom sota el títol 'Arbres, mars en concert' PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Març 2019 07:56

Aquest cap de setmana es podrà assistir a una visita guiada pel barri pesquer; visitar les exposicions del Moll de Costa i del Museu del Port de Tarragona i assistir també a tots els actes programats del Teatret del Serrallo: poesia per a tothom dins del ‘Teatret de les Lletres’, dins dels actes de la celebració del Dia Mundial de la Poesia. Un cicle destinat a endinsar a tots els públics en les diferents formats i manifestacions poètiques per acostar-la a petits i grans.

Així doncs, al Teatret del Serrallo es convertirà aquest cap de setmana en el 'Teatret de les Lletres' amb diversos actes. Aquest divendres dia 22 de març, a les 20.30 hores, es podrà escoltar l’actuació d’Ivette Nadal i Caïm Riba, que presentaran cançons i poemes per a tothom sota el títol 'Arbres, mars en concert'. També, hi haurà el recital 'Vitorino mira el cel' amb Joan Pons Solé (veu), Oriol Olivé Barberà (gralla dolça i gralla baixa) i Tomàs Bernaus López (percussió), el dissabte 23 de març, a les 19 hores. I, el diumenge dia 24 de març, a les 12 hores, es podrà assistir-hi al espectacle infantil 'Papallones', a càrrec de Carles Cuberes, que presenta una selecció de poemes de Joana Raspall musicats.

Visites guiades

També, hi haurà una visita guiada al barri pesquer i un passeig en golondrina, programada per a aquest diumenge 24 de març, a les 12 h “Del Museu del Port al barri del Serrallo”. Cal fer la reserva al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Exposicions

I, al Moll de Costa, es pot visitar l’exposició 'Experiències: matemàtiques' del Museu de Matemàtiques de Catalunya, al Tinglado 1 del Moll de Costa fins al 16 de juny. També hi ha programades activitats familiars d’aquestes experiències matemàtiques. Així, el pròxim dissabte 30 de març, de 10.30 a 11.30h, es farà una dinamització de l’exposició.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: