Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival Breus dedica una secció en exclusiva per a les produccions de l’ECIR

La secció ‘Finestra ECIR’ tindrà lloc el primer dia del festival, dijous 21 de març, entre les 18 h i les 19:30 h amb curts com ‘Última sesión’ (2017), ‘L’entrevista’ (2018) i ‘Basuras’ (2018), entre altres

'Basuras' serà el darrer curt que tancarà la secció 'Finestra ECIR' 'Basuras' serà el darrer curt que tancarà la secció 'Finestra ECIR' BREUS / CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Març 2019 18:38

Una de les novetats més destacades del nou festival de curts europeus de Reus Breus és la nova secció dedicada en exclusiva a les produccions que es realitzen des de l’Escola de Cinema de Reus (ECIR), ‘Finestra ECIR’. Amb aquesta iniciativa, l’objectiu és donar visibilitat als creadors de la ciutat i impulsar-los, de forma que el festival es converteixi en una finestra del talent reusenc. En el marc d’aquesta secció, que tindrà lloc el primer dia del Breus, dijous 21 de març, entre les 18 h i les 19:30 h, es podran veure els curts ‘Última sesión’ (2017), ‘L’entrevista’ (2018), ‘Llanto’ (2018), ‘El ídolo’ (2017), i ‘Basuras’ (2018).

La secció ‘Finestra ECIR’ començarà amb el curt ‘Última sesión’ (2017), dirigit per Roger Bessó, sobre una parella que va al cinema i descobreix que la pel·lícula que veuran no és la que havien pagat. A continuació, es projectarà ‘L’entrevista’ (2018), de Marc Gassió, que relata com dos aspirants a un lloc de treball s’enfronten a una entrevista conjunta per aconseguir un lloc de director de finances a una empresa important. ‘Llanto’ (2018), de José Gil, serà el següent curt que relata com una noia haurà d’enfrontar-se a un problema d’una vegada per totes, mentre es prepara per sortir de festa amb les seves amigues.

La penúltima projecció de la ‘Finestra ECIR’ serà ‘El ídolo’ (2017), dirigit per Eduard Veciana, sobra la dificultat de contractar a un informàtic. Per últim, el curt ‘Basuras’ (2018), de Jordina Ros, tancarà aquesta secció dedicada a l’ECIR amb la història d’una dona que haurà de refer la seva vida després d’haver estat tancada durant anys a un psiquiàtric per haver matat al seu marit, que la maltractava, en defensa pròpia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: