Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MNAT ens proposa el taller familiar 'Divertim-nos amb els romans!'

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza aquest diumenge una activitat al Tinglado 4 del Moll de Costa que permet introduir-nos en el món de la història a partir del joc

Imatge d'arxiu de l'activitat familiar 'Divertim-nos amb els romans!' Imatge d'arxiu de l'activitat familiar 'Divertim-nos amb els romans!' MNAT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Març 2019 10:27

Aquest diumenge dia 3 de març, dins el programa 'Vine al Museu en família! Pots fer una gran descoberta', dirigit a famílies, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ens proposa una divertida activitat que ens introduirà en el món de la història utilitzant el joc com a base, amb el taller 'Divertim-nos amb els romans!'.

Sabeu com jugaven els nens i nenes de l’antiga Tàrraco? Amb aquesta activitat ho podreu esbrinar i també practicar. Veureu que els seus jocs no eren tan diferents dels que podeu practicar amb els vostres amics i amigues.

L’activitat es realitza al Tinglado 4 (Moll de Costa.Port de Tarragona) a les 11 h (té una durada aproximada de 2 hores), i un preu de 5 € per persona.

Cal fer reserva prèvia al tel. 977 25 15 15 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: