Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El documental ‘El Periple’ torna a Tarragona acompanyat pel seu director

El film, guardonat en múltiples festivals, es projectarà demà, a les 19:00h, al Teatret del Serrallo amb la presència Mario Pons, realitzador del documental

Els Sirgadors, grup que actuará abans de la projecció del documental i encarregat de la banda sonora del film Els Sirgadors, grup que actuará abans de la projecció del documental i encarregat de la banda sonora del film MARIO PONS MÚRIA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Febrer 2019 12:20

‘El Periple, la vella llum d’Europa’, documental realitzat pel director ebrenc Màrius Pons Múria es projectarà demà a Tarragona, a les 19:00h, al Teatret del Serrallo amb la presència de Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona, i el propi Mario Pons. L’acte comptarà amb l’actuació de Los Sirgadors, autors de la banda sonora que acompanya el film.

El documental és una reflexió sobre la crisi de l’individu a l’actual Europa a la vegada que mostra l’origen del franquisme sociològic a través dels drames de les guerres silenciades i la vulneració dels drets humans dels exiliats.

‘El Periple’ ha sigut projectada al llarg del 2018 a més de 30 pantalles, inclòs a París on va ser presentada el passat 9 de novembre. Ha guanyat múltiples premis com Millor documenta al Festival Internacional de Cinema de Girona, el Festival Som9 de Lleida, millor work in progress al Memorimage de Reus, etc.

L’entrada a la projecció del documental es lliure però amb aforament limitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: