Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recull de contes aquest diumenge al Teatret del Serrallo

L’activitat es realitzarà aquest diumenge a les 12:00h i està dirigida a un públic familiar / Al llarg dels pròxims dies el Port de Tarragona acollirà diverses exposicions d’interès general

Imatge promocional de l'espectacle 'Carretada de contes' Imatge promocional de l'espectacle 'Carretada de contes' CEDIDA / BUTAI PRODUCCIONS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 18:01

El Teatret del Serrallo acollirà aquest diumenge, 17 de febrer, a les 12:00h, un gran recull de contes anomenat ‘Una carrerada de contes’, realitzat per companyia La Guilla Teatre. Es tracta d’una activitat d’àmbit familiar on es llegiran contes mitjançant diverses tècniques, ja sigui a través de mascares o titelles.

Les invitacions per assistir a aquesta sessió de contes es troben en aquest enllaç.

Exposicions

En les pròximes setmanes el Port acollirà diverses exposicions d’entrada lliure, des de fotogràfiques fins a maquetes de vaixells:

’13 banderes fosques’, exposició fotogràfica de la Guerra Civil (fins al 28 de març), ’70 tarragonins davant la càmera’, retrats de tarragonins i tarragonines (fins al 17 de febrer), ‘XXVIII Exposició col•lectiva’, obres que plasmen els indrets d’interès turístic de Tarragona, (fins al 17 de febrer), ‘Compartint la mar amb... els vaixells’, mostra de diverses tipologies de vaixells presents al Port de Tarragona (fins al 9 d’abril)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: