Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els armats de la Sang de Cambrils comencen els assajos a la Galeria de Tir amb Arc

L’Ajuntament ha cedit a l’entitat l’ús d’aquest equipament tots els dijous a la nit fins el 18 d’abril

Un dels assajos dels armats de la Congregació de la Puríssima Sang de Cambrils Un dels assajos dels armats de la Congregació de la Puríssima Sang de Cambrils CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Febrer 2019 16:35

Els grup d’armats de la Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Cambrils ha començat els assajos de cara a la propera Setmana Santa a la Galeria de Tir amb Arc. El consistori cambrilenc ha cedit la utilització d’aquest equipament a l’entitat tots els dijous de 21 h a 22:30 h, des del 24 de gener i fins el 18 d’abril, després dels diversos problemes que havia tingut la congregació en els anteriors emplaçaments d’assaig.

Els armats havien assajat anteriorment al barri antic i a la carpa esportiva, però en el primer lloc molestaven els veïns amb el soroll i a l’altre es podia malmetre la pintura del terra. Aquests problemes se solucionaran enguany amb les proteccions que portaran els armats a les llances i el canvi d’ubicació, ja que la Galeria de Tir està més allunyada i no té pintura a terra. A més, els horaris dels assajos encaixen amb l’horari de les instal·lacions.

La Congregació de la Puríssima Sang, fundada el 1754, participa en la pujada de la processó de Jesús de Natzarè des de l’Església de Sant Pere fins a la Parròquia de Santa Maria, el viacrucis i la processó del Sant Enterrament de Divendres Sant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: