Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xerrada a Reus per commemorar la fi de la Guerra Civil

La xerrada 'Guerra, pèrdua i recuperació del patrimoni cultural' tindrà lloc demà dimarts, a les 19:30h, al Centre Cultural El Castell i a càrrec de l’arqueòleg Jaume Massó

Imatge d'arxiu de l'arqueòleg Jaume Massó, qui durà a terme la xerrada sobre el patrimoni cultural reusenc durant la Guerra Civil Imatge d'arxiu de l'arqueòleg Jaume Massó, qui durà a terme la xerrada sobre el patrimoni cultural reusenc durant la Guerra Civil CEDIDA / REUS DIGITAL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Febrer 2019 13:11

En el marc del calendari d’activitats organitzades per commemorar la fi de la Guerra Civil aquest dimarts tindrà lloc la xerrada ‘Guerra, pèrdua i recuperació del patrimoni cultural’, a càrrec de l’arqueòleg Jaume Massó.

La conferència, que es farà al Centre Cultural El Castell, vol fer un repàs de les vicissituds sofertes pel patrimoni cultural de Reus durant la Guerra Civil, destacant la meritòria tasca portada a terme per diferents persones conscients de la importància cultural dels béns en perill per la sublevació militar.

Cal destacar la feina de salvaguarda, recuperació i protecció duta a terme per Ventura Gassol, Pere Lloret, Ignasi Mallol, Joan Rebull, Salvador Vilaseca, Pere Rius, Josep M. Alomà, Pere Batlle, Eduard Toda o Joaquim Guitert.

L’arqueòleg Jaume Massó ha publicat un bon nombre d’articles relacionats amb aquesta qüestió al llibre ‘Patrimoni en perill’, editat pel Centre de Lectura de Reus l’any 2004.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: