Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El concert teatralitzat ‘Poble de la Música’, al Teatret del Serrallo

També es podran visitar les exposicions del Moll de Costa durant els pròxims dies

Els protagonistes del 'Poble de la música' Els protagonistes del 'Poble de la música' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 07 Febrer 2019 18:20

Les activitats cultural organitzades pel Port de Tarragona continuen la seva programació. El concert teatralitzat ‘Poble de la Música’ arriba al Teatret del Serrallo, el pròxim dissabte, 9 de febrer, a partir de les 18 h. Es tracta d’un espectacle que barreja la música, el teatre i la narració d’un conte, sota la direcció de Lourdes Domènech, de la Companyia Escalivada.

A més, durant els pròxims dies es podran visitar les diferents exposicions del Moll de costa. La instal·lació fotogràfica ’13 banderes’, de Ricard Martínez, es podrà veure fins al pròxim 20 de març. Es tracta de fotografies sobre els bombardejos que va patir Tarragona i el seu port durant la Guerra Civil, preses pels mateixos atacants just després del moment de llençar les bombes. Aquest acte s’emmarca dins la programació Ara fa 80 anys: el final de la Guerra Civil a Tarragona amb més de 30 propostes que organitzen diferents entitats de la ciutat entre el 15 de gener i el 28 de març de 2019.

Així mateix, l’exposició ‘70 tarragonins davant la càmera’, d’Albert Saludes i Casas, es podrà visitar al Tinglado 1, de dimarts a dissabtes, en horari de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h, i els diumenges i festius, d’11 h a 14 h, fins el 17 de febrer. D’altra banda, l’exposició ‘XXVIII Exposició col·lectiva’, del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona, es pot veure al Refugi 1, de dimarts a dissabte, de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h, i diumenges i festius, d’11 h a 14 h, fins al 17 de febrer. Finalment, Ia mostra ‘Compartint la mar amb... els vaixells’ es troba al vestíbul del Museu del Port i es pot visitar de dimarts a dissabtes, de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h, i diumenges i festius, d’11 h a 14 h, fins al 9 d’abril. Aquestes tres exposicions tenen entrada lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: