Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club de Lectura de la Biblioteca Terra Baixa engega el segon semestre

La biblioteca del Vendrell comptarà amb la participació de Marc Artigau i Antoni Bassas en dues sessions

L'escriptor Marc Artigau visitarà el Club de Lectura de la Biblioteca Terra Baixa el pròxim 29 de maig L'escriptor Marc Artigau visitarà el Club de Lectura de la Biblioteca Terra Baixa el pròxim 29 de maig ACN
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 07 Febrer 2019 09:04

Ara que ja em entrat de ple en el 2019 la Biblioteca Pública Terra Baixa ha engegat la programació corresponent al segon semestre, un programa de gran qualitat que inclou sortides literàries al teatre, a museus com el MACBA i tertúlies amb autors com Marc Artigau i Antoni Bassas.

Per començar, el dia 27 de febrer, la sessió del Club estarà dedicada a l’obra ‘Bona persona de Sezuan’, de Bertol Brecht.

El 20 de març se celebrarà la primera sortida de l’any, concretament a Barcelona, per visitar l’exposició dedicada a l’escultor Jaume Piensa al MACBA. I el 27 de març se celebrarà la tertúlia mensual dedicada, en aquest cas, al llibre ‘La neta del senyor Lihn’, de Philippe Claudel. Lectura que va ser triada entre els propis membres del Club entre tot un seguit de propostes que ells mateixos van formular.

El teatre tornarà a ser present al Club de Lectura el dia 10 d’abril amb la lectura de ‘El gran mercado del mundo’, de Calderón de la Barca. La lectura s’acompanyarà d’una sortida al Teatre Nacional de Catalunya, el dia 25 de maig, per participar en la Trobada de Clubs de Lectura, i que es completarà amb la representació teatral de l’obra.

El 24 d’abril el llibre ‘Tres llums’, de Klaire Keegan, centrarà la tertúlia del club, i el 29 de maig arribarà la tertúlia dedica a ‘La vigília’, de Marc Artigau i que comptarà amb la presencia de l’autor amb el qual es podran intercanviar opinions.

La darrera sessió del curs comptarà amb la visita del periodista Antoni Bassas que compartirà tertúlia amb els membres del club per parlar del seu llibre ‘Bon dia, són les vuit!’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: