Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cineclub d’Altafulla enceta l’any amb ‘Lucky’

La pel·lícula serà projectada demà 18 de gener, a les 20:30h, al Casal La Violeta

Fotograma de la pel·lícula 'Lucky' que projectarà divendres el cineclub d'Altafulla Fotograma de la pel·lícula 'Lucky' que projectarà divendres el cineclub d'Altafulla CCMA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 17 Gener 2019 10:07

El cineclub d’Altafulla projectarà en el dia de demà ‘Lucky’, la pel•lícula amb la que donaran el tret de sortida al cinema en Altafulla en l’any 2019.

‘Lucky’, protagonitzada per Harry Dean Stanton, en la que va ser la seva darrera pel•lícula abans de morir, i dirigida per John Carrol Lynch, germà del famós director David Lynch, qui també compta amb un paper principal al film.

La pel•lícula narra la història de Lucky un home amb una salut de ferro que ha sobreviscut més que els seus contemporanis, fet que l’anima a replantejar-se la seva vida i anar a la recerca d’una revelació. Un viatge espiritual d’un home de 90 anys.

El film no està recomanat a menors de 12 anys, i serà projectat divendres 18 de gener, a les 20:30h, al Casal La Violeta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: